Latest Forum Posts

Latest News Posts
Coming Soon!
Social
Go Back   Techgage.com > Software > Gaming

Gaming Anything gaming-related can be discussed here, for PCs, handhelds and consoles.

Reply
 
Thread Tools
Old 08-24-2011, 03:08 PM   #1
TheCrimsonStar
Tech Monkey
 
TheCrimsonStar's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Strawberry Plains, TN
Posts: 816
Default Managed to C4 a moving helicopter in BC2

And because one of my clanmates, Dragonrage217, would not stop bugging me about it until I posted it online, here it is.

__________________

Intel Core i5-2500k @ 3.3GHz
ASUS Sabertooth P67
Corsair XMS 1600 8GB (2 x 4GB)
XFX Radeon HD 6970
Corsair CMPSU-850TX 850W
Corsair H80 High Performance Liquid CPU Cooler
Windows 7 Professional (x64)
TheCrimsonStar is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2011, 04:56 PM   #2
Optix
Basket Chassis
 
Optix's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 1,684
Default

I need to FRAPS more.
__________________

Intel i5 3570K, MSI Z77Z-GD55, 4x2GB Kingston Genesis 2133mhz, 120GB Mushkin Chronos SSD, 1TB Western Digital Caviar Blue, Intel 210 cache drive, MSI 7850 Power Edition OC, Corsair H100, Silverstone Strider 750w Gold, Killer2100 NIC, Corsair 600T SE White, LG W2242, ROCCAT Kone+, Isku & Kave, 3TB Seagate Backup+, 200GB Western Digital Scorpio Black external drive


Optix is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2011, 08:56 PM   #3
Rob Williams
Editor-in-Chief
 
Rob Williams's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Atlantic Canada
Posts: 13,349
Default

Man, that's hilarious!

Were you totally surprised by it, or took it in stride?
__________________
Intel Core i7-3960X, GIGABYTE G1.Assassin 2, Kingston 16GB DDR3-2133, NVIDIA GeForce GTX 770 2GB
Kingston HyperX 3K 240GB SSD (OS, Apps), WD VR 1TB (Games), Corsair 1000HX, Corsair H70 Cooler
Corsair 800D, Dell 2408WFP 24", ASUS Xonar Essence STX, Gentoo (KDE 4.11. 3.12 Kernel)

"Take care to get what you like, or you will be forced to like what you get!" - H.P. Baxxter
<Toad772> I don't always drink alcohol, but when I do, I take it too far.


Rob Williams is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 12:09 PM   #4
RainMotorsports
Partition Master
 
RainMotorsports's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 359
Default

Quote:
Originally Posted by Rob Williams View Post
Man, that's hilarious!

Were you totally surprised by it, or took it in stride?
I think everyones been trying this since threatty posted a video that did contain this feat as well.

I always do something stupid when a heli happens to be super close to me and never kill it with any weapon.
RainMotorsports is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 12:18 PM   #5
TheCrimsonStar
Tech Monkey
 
TheCrimsonStar's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Strawberry Plains, TN
Posts: 816
Default

Quote:
Originally Posted by Rob Williams View Post
Man, that's hilarious!

Were you totally surprised by it, or took it in stride?
Kinda both. I had been learning to chuck C4 pretty far to avoid being run over by a tank when I got too close...so when I saw it coming I just chucked it. Got pretty lucky apparently..the C4 pack blew up nowhere near the tail rotor but it still provided enough force to blow it up. The reason I put music over it is because for about 5 seconds after detonating I turned into a CoD 12-year-old.

"OHHH!!! OHHH!! OMG I GOT THAT. I GOT THAT ON VIDEO. HAHAHAHAHAHA YEAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH" *regains composure*
__________________

Intel Core i5-2500k @ 3.3GHz
ASUS Sabertooth P67
Corsair XMS 1600 8GB (2 x 4GB)
XFX Radeon HD 6970
Corsair CMPSU-850TX 850W
Corsair H80 High Performance Liquid CPU Cooler
Windows 7 Professional (x64)
TheCrimsonStar is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 12:30 PM   #6
RainMotorsports
Partition Master
 
RainMotorsports's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 359
Default

Quote:
Originally Posted by TheCrimsonStar View Post
The reason I put music over it is because for about 5 seconds after detonating I turned into a CoD 12-year-old.

"OHHH!!! OHHH!! OMG I GOT THAT. I GOT THAT ON VIDEO. HAHAHAHAHAHA YEAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH" *regains composure*
I am still trying to decide how I am going to handle keeping teamspeak out of game video's keeping the mic out is very easy. But for incoming audio I was thinking a 5.1 headset and run the audio through a usb sound card to 2 channels and have the headset operate as 3.1 stereo with center channel and "sub".

I intend to record alot of BF3 gameplay and while occasionally knowing what we were saying would be cool the rest of the time hell no lol.
RainMotorsports is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 01:02 PM   #7
TheCrimsonStar
Tech Monkey
 
TheCrimsonStar's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Strawberry Plains, TN
Posts: 816
Default

Quote:
Originally Posted by RainMotorsports View Post
I am still trying to decide how I am going to handle keeping teamspeak out of game video's keeping the mic out is very easy. But for incoming audio I was thinking a 5.1 headset and run the audio through a usb sound card to 2 channels and have the headset operate as 3.1 stereo with center channel and "sub".

I intend to record alot of BF3 gameplay and while occasionally knowing what we were saying would be cool the rest of the time hell no lol.

Yeah I know what you mean. I just put music over it to kill off the TS voices.
__________________

Intel Core i5-2500k @ 3.3GHz
ASUS Sabertooth P67
Corsair XMS 1600 8GB (2 x 4GB)
XFX Radeon HD 6970
Corsair CMPSU-850TX 850W
Corsair H80 High Performance Liquid CPU Cooler
Windows 7 Professional (x64)
TheCrimsonStar is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 01:52 PM   #8
Rob Williams
Editor-in-Chief
 
Rob Williams's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Atlantic Canada
Posts: 13,349
Default

Quote:
Originally Posted by TheCrimsonStar View Post
Yeah I know what you mean. I just put music over it to kill off the TS voices.
Yeah, it'd be nice to be able to separate that. I recorded a quick blurb video the other day because I couldn't even tell how I killed someone, and because I am using a USB mic, MY voice doesn't even come through, but everyone else's does.

http://www.youtube.com/watch?v=SAIiDl_u8Q8

Makes for an odd recording. Gotta get a mic that I can plug into my audio card to at least prevent this.
__________________
Intel Core i7-3960X, GIGABYTE G1.Assassin 2, Kingston 16GB DDR3-2133, NVIDIA GeForce GTX 770 2GB
Kingston HyperX 3K 240GB SSD (OS, Apps), WD VR 1TB (Games), Corsair 1000HX, Corsair H70 Cooler
Corsair 800D, Dell 2408WFP 24", ASUS Xonar Essence STX, Gentoo (KDE 4.11. 3.12 Kernel)

"Take care to get what you like, or you will be forced to like what you get!" - H.P. Baxxter
<Toad772> I don't always drink alcohol, but when I do, I take it too far.


Rob Williams is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 02:06 PM   #9
TheCrimsonStar
Tech Monkey
 
TheCrimsonStar's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Strawberry Plains, TN
Posts: 816
Default

Quote:
Originally Posted by Rob Williams View Post
Yeah, it'd be nice to be able to separate that. I recorded a quick blurb video the other day because I couldn't even tell how I killed someone, and because I am using a USB mic, MY voice doesn't even come through, but everyone else's does.

http://www.youtube.com/watch?v=SAIiDl_u8Q8

Makes for an odd recording. Gotta get a mic that I can plug into my audio card to at least prevent this.
I thought it uses the default recording device as the mic input...
__________________

Intel Core i5-2500k @ 3.3GHz
ASUS Sabertooth P67
Corsair XMS 1600 8GB (2 x 4GB)
XFX Radeon HD 6970
Corsair CMPSU-850TX 850W
Corsair H80 High Performance Liquid CPU Cooler
Windows 7 Professional (x64)
TheCrimsonStar is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 03:10 PM   #10
RainMotorsports
Partition Master
 
RainMotorsports's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 359
Default

Quote:
Originally Posted by TheCrimsonStar View Post
I thought it uses the default recording device as the mic input...
In fraps to record mic the "Record External Input" box has to be checked. Myne is off not sure if that is the default. But for everyone else speaking it goes to the same audio device your recording already.

All you have to do is put teamspeak on a different audio device. I can do this now but problem is its hard to hear people on my speakers while im listening to the game on my headset. The real trick is getting it all on the same headset. As i said before only thing i can think of is analog input 5.1 and jacking say the rear channels for a usb device as the teamspeak one.

His situation with the usb headset isnt so easy to resolve. You can hear since TS/Vent is set to play clicks is recorded in the video lol.
RainMotorsports is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 03:35 PM   #11
Rob Williams
Editor-in-Chief
 
Rob Williams's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Atlantic Canada
Posts: 13,349
Default

Quote:
Originally Posted by RainMotorsports View Post
In fraps to record mic the "Record External Input" box has to be checked. Myne is off not sure if that is the default. But for everyone else speaking it goes to the same audio device your recording already.
Oh geez, I have never seen that option before =/ Thanks for pointing it out.

I -could- move the Vent information to another audio device, but I'd rather hear the game -and- the voices. It's just a lose/lose situation as far as I'm aware.

Quote:
Originally Posted by RainMotorsports View Post
His situation with the usb headset isnt so easy to resolve. You can hear since TS/Vent is set to play clicks is recorded in the video lol.
That's a problem in my video also... you could hear me clicking the chat button, but no voice would come through after, haha.
__________________
Intel Core i7-3960X, GIGABYTE G1.Assassin 2, Kingston 16GB DDR3-2133, NVIDIA GeForce GTX 770 2GB
Kingston HyperX 3K 240GB SSD (OS, Apps), WD VR 1TB (Games), Corsair 1000HX, Corsair H70 Cooler
Corsair 800D, Dell 2408WFP 24", ASUS Xonar Essence STX, Gentoo (KDE 4.11. 3.12 Kernel)

"Take care to get what you like, or you will be forced to like what you get!" - H.P. Baxxter
<Toad772> I don't always drink alcohol, but when I do, I take it too far.


Rob Williams is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 03:44 PM   #12
RainMotorsports
Partition Master
 
RainMotorsports's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 359
Default

Yeah my headset is usb and i play on the laptop so I can move either game sound or ts sound off to the laptops sound device, but as you say lose lose.
RainMotorsports is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2011, 04:52 PM   #13
Kayden
Techgage Staff
 
Kayden's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: CA
Posts: 710
Default

Amazing TCS just amazing.
__________________
Koolance PC4-1036BK Liquid Cooled Aluminum Full Tower Case (Upgraded to displace 1320watt of heat) - Koolance 360 ver 1.2 CPU Water Block - PrimoChill ICE Non-Conductive Fluid - Asus P6X58D Premium - Intel I7 950 - Evga GTX580 FTW Hydro Copper 2 x2 in SLI - Tt SMART M1200W PSU - Kingston HyperX 12GB 1600 XMP - Klipsch 5.1 THX Cert Speakers - Sata II OCZ Vertex 4 128GB, Kingston 120GB SV300, WD 2TB, & 320GB - Seagate 1TB - Cyborg RAT 7 MMO Mouse - Logitech G19 - Logitech G13 Gameboard - 1-over-3 Viewsonic's VA2448M-LED 24-Inch for Nvidia Surround - Ergotech Triple Horizontal LCD Monitor Arm Desk Stand


Kayden is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving Your 'Non-Movable' Android Apps to an SD Card Rob Williams Reviews and Articles 30 03-17-2013 03:44 PM
Would it be Worth Moving to a Calendar Where Every Year Was the Same? Tharic-Nar Off Topic 10 01-20-2012 09:16 AM
My Experience of Moving Ubuntu 11.04 from One Notebook to Another Rob Williams General Software 1 05-09-2011 02:08 PM
NVIDIA moving into direct sales? Rob Williams Video Cards and Displays 2 10-05-2010 11:54 AM
Nigerian Man Builds Homemade Helicopter Rob Williams Off Topic 2 10-23-2007 12:16 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:34 PM.